VOORWAARDEN EN PRIVACYBELEID

VOORWAARDEN

Onze voorwaarden die u moet nakomen bij het boeken van een afspraak in onze praktijk:

Wanneer u uw afspraak niet kunt nakomen, wilt u deze dan minstens 24 uur van tevoren afzeggen.

Komt u uw afspraak niet na of zegt u uw afspraak niet binnen 24 uur af dan zullen we helaas genoodzaakt zijn een volledig consultbedrag in rekening te brengen.

PRIVACYBELEID

Dit privacybeleid beschrijft hoe wij persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en delen die we verzamelen via onze website en tijdens consulten in onze praktijk.

Verzamelde informatie. Tijdens de consulten verzamelen we persoonlijke informatie, waaronder uw naam, geboortedatum, contactgegevens en medische geschiedenis. Deze informatie wordt gebruikt om een behandelplan op te stellen en de behandelingen te optimaliseren. Daarnaast kunnen we informatie verzamelen via onze website, zoals uw IP-adres en browserinformatie.

Gebruik van informatie. We gebruiken de verzamelde informatie om onze diensten te leveren en te verbeteren, inclusief het opstellen van behandelplannen, het bijhouden van medische dossiers en het versturen van afspraakherinneringen.

De gegevens die u hier opgeeft, zullen gebruikt worden binnen een professionele medische praktijkomgeving en zullen met de nodige ethische code behandeld worden.

Daarnaast kunnen we de informatie gebruiken om u op de hoogte te houden van onze diensten en nieuws over onze praktijk.

Delen van informatie. We delen de verzamelde informatie alleen met derden zoals wettelijk vereist of om onze diensten te leveren, bijvoorbeeld met andere zorgverleners of zorgverzekeraars. We zullen uw informatie nooit verkopen of verhuren aan derden voor marketingdoeleinden.

Beveiliging van informatie. We nemen de beveiliging van uw persoonlijke informatie serieus en nemen redelijke maatregelen om deze te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang of openbaarmaking. We bewaren uw informatie zolang dit wettelijk vereist is of zolang dit nodig is voor het leveren van onze diensten.

Uw rechten. U heeft het recht om uw persoonlijke informatie in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt ook bezwaar maken tegen het gebruik van uw informatie voor direct marketingdoeleinden. Neem contact met ons op als u vragen heeft over uw rechten of als u uw rechten wilt uitoefenen.

Wijzigingen in ons privacybeleid. We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen om ervoor te zorgen dat het up-to-date blijft. Eventuele wijzigingen zullen op onze website worden geplaatst.

Neem contact met ons op als u vragen heeft over ons privacybeleid of als u zich zorgen maakt over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt.